Healing

Reiki en Rainbow Healing zijn allebei (energetische) healingsvormen. Naar mijn idee maakt het niet uit hoe het genoemd wordt… het is allemaal Universele Energie. Een healing zorgt voor een stevige gronding, het opruimen van blokkades en het omkeren van negatieve processen. De energie die wordt gebruikt, kan naast ontspanning ook voor pijnverlichting en klachtvermindering zorgen. Sinds kort maak ik ook gebruik van de Healy. Dit is een klein medisch apparaatje (o.a. bij pijnklachten, fibromyalgie en depressie), dat verschillende frequenties uitzendt.

Bij stressvolle tijden kan ik een korte ontspannen toevoeging geven door mijn handen langer op het hoofd en bij je oren te houden. Bij bepaalde gebeurtenissen of klachten kan een afstandsbehandeling tussendoor een prettig extraatje zijn.

De meeste cliënten vinden het erg prettig mijn warme handen te voelen. Tijdens de healing kun je van alles ervaren bijv. tintelingen, warmte, kou of stromingen. Je kunt ook niets voelen, dat is ook prima. Het maakt allemaal niet uit, want de energie wordt gewoon opgenomen in het lichaam. Meestal ervaren de mensen de healing als rustgevend. Even de ogen dicht en even niets moeten is ook belangrijk in het drukke leven.

Een korte healing gebruik ik meestal na een massage als aanvulling en versterking op de behandeling. Tijdens de healing maak ik ook graag gebruik van kristallen in de vorm van bijvoorbeeld een chakralegging.
In sommige gevallen zal ik kiezen voor een langere healingsessie zonder massage bijv. bij het begin van een burn-out of net na een operatie. Natuurlijk kun je ook op eigen verzoek kiezen voor een langere healing. 

Ervaringen na een healing:
“Ik voel me heerlijk ontspannen en kan zo lekker gaan slapen.”
“Na de healing heb ik me twee dagen heel blij gevoeld. Dat was fijn!”
“Tijdens de behandeling voelde ik nog de plaatsen waar je je handen had gelegd, terwijl je mijn voeten vasthield. Ook voelde ik het overal tintelen, heerlijk.”
“Als je de handen boven mijn gezicht houdt, dan gaat de zon schijnen.”