Ervaringen

Eindelijk een plek gevonden waar ik mij kan ontspannen,
en tegelijkertijd vermindering van mijn klachten ervaar

jolijnIk ben een hooggevoelige vrouw met fibromyalgie. Jarenlang heb ik bij een fysiotherapeut gelopen voor mijn klachten zonder enige verbetering of resultaat. Na een ontmoeting met Ellen die gelijk al prettig aanvoelde, kreeg ik gelijk al goede adviezen (o.a. voedingssupplementen). Na een paar massages merkte ik gelijk al verschil (meestal na twee dagen) minder pijn, minder vermoeid (opgeladen) en geaard (weer warme voeten). Ellen werkt intuïtief en houdt rekening met mijn lichaam (voelt ook aan als iets teveel is i.v.m. mijn hooggevoeligheid). De massages zijn erg prettig en verschillen per keer, de extra’s die ingezet kunnen worden als o.a. kristallen, Rainbow Healing, en remedies maken de massages compleet. Ik ben erg blij met Ellen en kijk er weer naar uit voor de volgende massage nu ik een abonnement heb. Dank je wel Ellen, je hebt niet alleen een hart van goud maar ook twee gouden handen!

                    Jolijn Gouweleeuw – Praktijk Engelenheart

Bij Ellen kan ik me echt ontspannen, haar handen zijn magisch.

Al een paar jaar kom ik elke maand (soms iets vaker) bij Ellen. Fijn, echt om naar uit te kijken. Heerlijk de massage en de warmte die haar handen uitstralen. Als zij haar handen boven mijn gezicht houdt, is het alsof de zon erop schijnt. Wanneer ik weer naar huis rijd ben ik totaal ontspannen en kan er weer even tegen.

                   Gerda

Ellen helpt me bij ieder bezoek aan haar praktijk weer
in contact komen met mijn gevoels- en lichaamsbewustzijn.

mandy

Omdat ik vaker bij haar ben geweest, geef ik meestal als ik een afspraak maak al aan welke intentie ik heb voor de massage. Laatst gaf ik telefonisch aan behoefte te hebben aan een massage met de intentie ‘nieuw begin’. Ze stelde een ontspanningsmassage voor met een healing. Tijdens de massage voelde al snel dat ik ook een healing met edelstenen kon gebruiken. Na de behandeling lazen we in boeken wat de werking was van de edelstenen, die bij mij veel werk hadden verricht. En ja hoor, exact wat ik nodig had! Geweldig! Ik raad Ellen vooral aan, omdat je bij haar niet alleen komt voor een massage. Ze neemt de tijd voor je en kijkt verder dan alleen het lichamelijke stuk. Een aanrader dus voor elk (hooggevoelig) persoon die daar zoveel behoefte aan heeft! 🙂

                   Mandy Esmee

Liefdevolle en lichte energie geeft Ellen tijdens haar massage.

Hoogzwanger kwam ik voor het eerst in haar praktijk, gewezen door een vriendin op  haar massage. De zachte aanraking en veilige setting maakten dat ik me goed kon ontspannen. Ik ging op reis door gevoel en geblokkeerde emoties en kon contact maken met mijn kind dat ik al maanden wel voelde maar nu ook kon “zien”. Het zijn voor mij hele mooie en krachtige ervaringen geweest!

                   Marleen