Ervaringen

Eindelijk een plek gevonden waar ik mij kan ontspannen,
en tegelijkertijd vermindering van mijn klachten ervaar

Ik kom al jaren bij Ellen voor massage voor mijn fibromyalgie. Door corona heb ik helaas een paar keer moeten afzeggen. Zij vertelde een keer over een Healy sessie op afstand. Voor mij iets nieuws maar wel iets waar ik open voor sta.

Telefonisch gebeurde de afstemming en zelf ging ik rustig even liggen op de bank of op bed. Er zijn verschillende programma’s en elke behandeling ervaarde ik het ook anders; tinteling, stroming in de benen, warmte, koude rillingen.

Ik kreeg in die periode ook te horen dat er een tumor gevonden was in mijn maag, stressvolle tijden volgden.

De Healy heeft mij enorm geholpen om emotioneel in balans te blijven. Dit durf ik oprecht te zeggen:” Elke keer weer na elke behandeling met de Healy kwam er een rust over mij gecombineerd met een boost van energie de dagen erna”.

Ook tijdens de massages is de Healy ingezet wat toch iets extra’s geeft! Gelukkig heb ik inmiddels goed nieuws gekregen.

De Healy heeft mij op zeer veel vlakken geholpen in moeilijke tijden, omdat het veelzijdig ‘op maat’ is ingezet met vele programma’s en mogelijkheden. Zelfs de kristallen kun je op deze manier op afstand inzetten, echt mooi! Ik zou het zeker aanraden voor iedereen!

Dank je wel lieve Ellen, dat ik de Healy mocht ervaren en je liefdevolle benadering, begrip en tijd die je voor mij hebt genomen.

                    Jolijn Gouweleeuw – Praktijk Engelenheart

Bij Ellen kan ik me echt ontspannen, haar handen zijn magisch.

Al een paar jaar kom ik elke maand (soms iets vaker) bij Ellen. Fijn, echt om naar uit te kijken. Heerlijk de massage en de warmte die haar handen uitstralen. Als zij haar handen boven mijn gezicht houdt, is het alsof de zon erop schijnt. Wanneer ik weer naar huis rijd ben ik totaal ontspannen en kan er weer even tegen.

                   Gerda

Ellen helpt me bij ieder bezoek aan haar praktijk weer
in contact komen met mijn gevoels- en lichaamsbewustzijn.

Omdat ik vaker bij haar ben geweest, geef ik meestal als ik een afspraak maak al aan welke intentie ik heb voor de massage. Laatst gaf ik telefonisch aan behoefte te hebben aan een massage met de intentie ‘nieuw begin’. Ze stelde een ontspanningsmassage voor met een healing. Tijdens de massage voelde al snel dat ik ook een healing met edelstenen kon gebruiken. Na de behandeling lazen we in boeken wat de werking was van de edelstenen, die bij mij veel werk hadden verricht. En ja hoor, exact wat ik nodig had! Geweldig! Ik raad Ellen vooral aan, omdat je bij haar niet alleen komt voor een massage. Ze neemt de tijd voor je en kijkt verder dan alleen het lichamelijke stuk. Een aanrader dus voor elk (hooggevoelig) persoon die daar zoveel behoefte aan heeft! 🙂

                   Mandy Esmee

Liefdevolle en lichte energie geeft Ellen tijdens haar massage.

Hoogzwanger kwam ik voor het eerst in haar praktijk, gewezen door een vriendin op  haar massage. De zachte aanraking en veilige setting maakten dat ik me goed kon ontspannen. Ik ging op reis door gevoel en geblokkeerde emoties en kon contact maken met mijn kind dat ik al maanden wel voelde maar nu ook kon “zien”. Het zijn voor mij hele mooie en krachtige ervaringen geweest!

                   Marleen