Biotensor

Waarom een biotensor
Om de behandelingen heel specifiek op jou te kunnen afstemmen, kan ik de biotensor gebruiken. Ik kan er bijvoorbeeld mee testen welke massageolie bij je past, welke stemvorken of kristallen nodig zijn en/of er nog iets anders nodig is om je te begeleiden. Het is lastig uit te leggen hoe het precies werkt, maar misschien helpt volgend voorbeeld om een idee te krijgen hoe het testen werkt.

Eenvoudige zoekmachine
Om iedereen hangt een energieveld (aura). Deze bevat heel veel informatie van een persoon. Je zou het kunnen zien als de database van iemand. De hele dag wisselen we gegevens uit via onze aura’s, ookal zien we dat niet. Hooggevoelige mensen kunnen het vaak wel merken.
De biotensor zou je kunnen vergelijken met een (energetische) zoekmachine. Eerst moet ik me wel aanmelden met een password om bij jouw database te kunnen. Dat is jouw naam. Daarna kan ik via de zoekmachine (de biotensor) gericht vragen stellen. De vragen moeten vaak kort en juist geformuleerd zijn, anders krijg ik de verkeerde informatie.

Vraag en antwoord
Een vraag kan zijn: welk kristal hoort op dit moment bij deze persoon (jouw naam)?
Door mijn ene hand over de kristallen te laten gaan en in de andere de biotensor vast te houden, kan ik heel snel nagaan welk kristal voor jou geschikt is. Het antwoord komt uit jouw database en mijn database.
Door veel te werken met massageolie, stemvorken, kristallen en remedies kan mijn database al snel met de gegevens van jouw database de juiste keuze maken. Bij het juiste antwoord reageert de steel van de biotensor van boven naar beneden en bij een onjuist antwoord van links naar rechts. Op deze manier kan iedereen een behandeling op maat krijgen.