Aanvulling behandeling: de Healy

Aanvulling behandeling: de Healy

In juni hoorde ik voor het eerst over het apparaatje, de Healy en wat de mogelijkheden er van zijn. Ik was wel nieuwsgierig en nodigde iemand uit, die er al veel ervaring mee had op gedaan als coach en nu overal in het land informatie geeft.  Ze liet me de Healy zien en de bijbehorende app op een mobieltje, dat alleen wifi nodig heeft. Mijn naam, foto en vibratie werden ingevoerd om kennis te laten maken met het apparaatje. Met mijn intensie van dat moment werd het programma kort afgedraaid en intussen kreeg ik meer informatie over het gebruik er van.

Na deze kennismaking liet ik de Healy even voor wat het was, want ik ben nou eenmaal niet van computers en mobieltjes in mijn praktijk en vaak ook onhandig met apps. Ik moest dus duidelijk iets loslaten en overwinnen.

Mijn vriendin (met wie ik samenwerk bij Tinkle Alarm) had een paar weken er voor eentje gekocht met de basisprogramma’s en die mocht ik af en toe op onze werkvloer gebruiken om te kijken of het iets met me deed. In eerste instantie gebeurde er niet veel, totdat ik op een ochtend op het werk wat hoofdpijn begon te krijgen. Ik deed de armbandjes om, die aan de Healy worden gekoppeld en liet het programma tegen pijn draaien. Na 10 minuten deed ik de bandjes af. Mijn vriendin keek me verbaasd aan en vroeg hoe het ging. De beginnende hoofdpijn was weg! Het programma had ik niet meer nodig.

De volgende dag heb ik de Healy gekocht met 2 apps, één met programma’s voor het doorgeven van microstroom via armbanden of elektroden en de ander om analyses uit te voeren om specifieke frequenties (energiegolven) door te kunnen geven op afstand. Tja, als ik het doe, dan maar goed.

De Healy is een (medisch) apparaat met programma’s die kunnen worden ingezet bij allerlei pijnklachten bijv. fibromyalgie en migraine. Het ligt aan het programma of het allerlei microstroompjes of frequenties uitzendt om het lichaam weer meer in balans te brengen. Zie het maar als een zendmast (Healy) die de muziekfrequenties verstuurt naar de radio (het lichaam en/of energieveld).

Het apparaatje heb ik nu een paar maanden in huis en met het gebruik er van ervaar ik meer rust in mijn hoofd. Ook hebben een paar proefpersonen afstandssessies gekregen. De proefpersonen hebben mooie ervaringen gedeeld. Ze wisten niet wat ze konden verwachten, maar stonden versteld van wat ze voelden. Door hun ervaringen werd ik echt geraakt… zo bijzonder dat dit werkt.

Nu wordt het tijd om de Healy echt te integreren binnen mijn praktijk. Ik kan het inzetten tijdens de gewone behandelingen. Het is een praktisch hulpmiddel om de massages nog persoonlijker te maken. Hiermee kan het lichaam een extraatje worden gegeven of de chakra’s meer in balans gebracht.

En ik kan het op afstand inzetten. Via een kort telefonisch gesprek bespreken we de intensie van dat moment en wordt er een analyse gemaakt. Daarna kan ik het apparaatje laten draaien. Het is dan wel de bedoeling dat je lekker in een rustige omgeving zit of ligt en de tijd voor jezelf neemt.

Omdat ik graag met kristallen werk, maak ik speciaal voor jou een kristalwiel. Ik heb al gemerkt, dat het kristalwiel vaak aansluit bij de Healy-analyse. Uit één van de kaartensets kies ik dan ook nog een kaart met een mooie boodschap. Hiervan stuur ik je de foto’s. Dus samen vormen ze voor jou een sessie op maat.

Interesse voor een sessie? Mail mij dan via praktijklotus@chello.nl

Het eerste telefonische consult kost € 35. Vervolgconsulten afstandssessie € 25. Vooraf te betalen door overmaking.

Cliënten met een abonnement krijgen korting op de Healy sessies.

Geïnspireerd? Deel dit artikel met vrienden!
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

No Comments

Post a Comment